Tilbud

Bestem din egen risteprofil

DKK 80,00DKK 405,00

Har du særlige ønsker til din kaffe som du ikke finder mellem vores blandinger har du mulighed for selv at vælge bønne og risteprofil. Du bestemmer selv hvor mørkt- eller lystristet kaffen skal være og så rister vi den præcis som du ønsker.
Måske vil du endda gerne prøve den samme kaffebønne med forskellige risteprofiler, og se hvordan både smag og duft ændres.

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Lys – City
Den lyse ristning er stoppet i slutningen af 1. knæk, hvilket giver friskhed med høj syrlighed. Smagen vil være meget let og frugtig men kortvarig. Duften leder tankerne hen på jordnødder. Denne risteprofil kaldes også City roast

Mellemlys – City+
Den mellemlyse ristning er stoppet mellem 1. og 2. knæk, hvilket bibeholder en del friskhed og syrlighed dog mere afrundet fyldig eftersmag. Denne risteprofil kaldes også City+ roast.

Mellem – Full City
Mellem ristningen er stoppet lige før 2. knæk, og en rigtig all-round profil som egner sig til de fleste bryggemetoder. Syrligheden vil være reduceret og primært være til stede i starten, og efterfølges af en mere blød afrundet smag som varer længere. Denne risteprofil kaldes også Full City roast.

Mellemmørk – Full City+
En mellemmørk ristning er stoppet i starten af 2. knæk, giver en kraftig kop kaffe som fremhæver sødmen sammen med en let bitterhed. Duften af mørk chokolade og brændt karamel er fremtrædende. Denne risteprofil kaldes også Full City+ roast.

Mørk – French
Den mørke ristning er stoppet midt i 2. knæk, hvor olierne er synlige på overflade og giver kaffebønnerne et blankt skær. Smagen vil være intens mørk sødme med en markant bitterhed. Ofte vil denne ristning være bedst hvis man bruger mælk i kaffen, og brygger den som espresso. Det er det tætteste vi kommer på en klassisk italiensk espresso rist. Denne risteprofil kaldes også French roast.

Minimumskøb er 300 gram og du kan vælge frit blandt alle de kaffebønner vi har på lager – listen udvides løbende.