Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Engineered Coffee
CVR-nr.: 35922210
Carl Langes Vej 53, 2500 Valby
jonas@engineeredcoffee.com

Betaling
Betalinger foregår via MobilePay eller kontant ved afhentning eller levering.

Afhentning og levering
Som udgangspunkt tilbydes afhentning på vores adresse Carl Langes Vej 53, 2500 Valby. Lejlighedsvist tilbydes fri levering i forbindelse med kampagner som annonceres på Instagram eller webbutikken.

Vi rister to gange om ugen henholdsvis torsdag og søndag. For at komme med på ”ristelisten” kræver det, at du har foretaget din bestilling senest kl 12.00 på ristedagen.

Engineered Coffee bærer det fulde ansvar for varerne, indtil du har afhentet din bestilling eller
fået den leveret til din adresse.

Fortrydelsesret
Ifølge Forbrugeraftaleloven er der ingen fortrydelsesret på fødevarer eller andre varer, som må anses for at forringes og/eller forældes hurtigt.

Utilfreds eller problemer med varen
Hvis du er utilfreds med din vare eller på anden vis ikke mener, at denne ikke opfylder dine forventninger, beder vi dig kontakte os. Hvis din vare er beskadiget, åbnet eller på anden vis vurderes anderledes end, hvad der burde kunne forventes, bedes du ligeledes tage kontakt til os. Du bør aldrig tage varen i brug, i sådanne tilfælde.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til jonas@engineeredcoffee.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor skulle være opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby,
mail: cfk@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse jonas@engineeredcoffee.com

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Engineered Coffee tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Privatlivspolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Telefonnummer
E-mailadresse

Hvis din kaffe skal sendes, har vi derudover brug for din adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Yderligere kan vi anvende oplysningerne til efterfølgende nyhedsbreve i forbindelse med nye produktlanceringer, brugerundersøgelser og andre nyheder. Det er altid muligt at afmelde sig modtagelse af nyhedsbreve og afmeldelsen er ubetinget af forholdet mellem sender og modtager. Personoplysningerne registreres hos Engineered Coffee og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse
af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på www.engineeredcoffee.com er Engineered Coffee. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart.

Som registreret hos Engineered Coffee har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Engineered Coffee via e-mail: jonas@engineeredcoffee.com